След 15 март кметът ще докладва за дефектите по Водния цикъл, което трябва да се отстранят
След 15 март кметът ще докладва за дефектите по Водния цикъл, което трябва да се отстранят / ПП ГЕРБ

След 15 март ще мога да докладвам дефектите по Водния цикъл, които трябва да се отстранят, казва в интервю пред вестник "100 вести" Таня Христова, кмет на Габрово.

Партньорството е ключов фактор за успеха в подобни мащабни инвестиции. Това е партньорство не само в етапа на контрол на тези инвестиции. Доброто партньорство започва още в самото начало на идентифициране на обхвата на проекта и то по един много внимателен и прецизен начин – то не беше най-доброто в тази част на нашия проект. Но в добро партньорство с държавата и бизнеса, в режим на отговорност към местната общност и обществото като цяло могат да се реализират такива проекти. Но плавно, не шоково!

Таня Христова получи награда за Водния проект

След 15 март кметът ще докладва за дефектите по Водния цикъл, което трябва да се отстранят
netinfo

В "100 вести" може да се прочете информацията, че бизнес сдружението „Севлиево 21 век“ отчита днес своята дейност за 2015 г., съобщи неговият председател Момчил Кънев. Освен новите инициативи, които сдружението предвижда за 2016 година, ще бъде приет и финансовият му план за годината. През миналата година севлиевският бизнес, обединен в своето сдружение, дари 13 хил. лева за ремонт на площадката в Детски комплекс „Йовко Йовков“.

Едва 13% от предприемачите са доволни от образованието, което дават висшите учебни заведения в страната, сочат данни от изследванията на Българската търговскопромишлена палата сред представителите на бизнеса в България, между които и габровски компании. Това изследване трайно затвърждава негативната оценка на работодателите за нивото на знания на получилите своето образование в българските университети млади хора, информира Гергана Димова от пресцентъра на палатата.

На 1 март е премиерата на най-новата постановка на габровския Драматичен театър - „Чеши- ти“ по Чудомир. Драматизацията и режисурата са на директора на театъра, режисьора Невена Митева. Хореографията е на Лъчезар Захариев, а в представлението участва цялата трупа на Драмата. За втори път след играната 150 пъти изключително успешна постановка „Село, село, пусто село“ Невена Митева посяга към творчеството на Чудомир, отбелязва "100 вести". Изданието предлага голямо интервю с Невена Митева, директор и режисьор.

Влюбен мъж ще изненада любимата си с предложение за брак от сцената на театъра в Габрово