Снимка:
Снимка: / Община Севлиево
Участието във фестивала е дебютът на групата на голямата сцена
За да продължи традицията и тази година, Рок фест „Хоталич“ – Севлиево ще бъде открит от местна група. Началото на двудневното шоу ще дадат Bazooka Giganta, които поканиха своите фенове край стените на крепостта на 30 и 31 август във видео.

„Ще се насладите на страхотни изживявания и много яка музика! Заповядайте!“, призовават в обръщението си музикантите от бандата.  

Участието във фестивала ще бъде дебют на клубната група Bazooka Giganta на голямата сцена и сбъдната тяхна мечта. „Изключително радостни сме, че ще излезем за първи път на голямата сцена именно в Севлиево и именно на този фестивал, който прослави града ни в рок средите през последните три години“, категорични са от бандата.

Група Конкурент представят новия си албум на рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2019

Групата е създадена през 2015 година от трима приятели – Такинса (бас китара и вокал), Панчо (китара и вокал) и Тошко (барабани). Преди да се съберат и тримата са членове на различни групи, но приятелството и желанието им да правят кавъри на свои любими песни, ги обдинява в Bazooka Giganta. Днес те имат множество клубни участия, а кавърите, които правят, са с техен уникален аранжимент.

Рок фест „Хоталич“ събира феновете на 30 и 31 август в Севлиево

Не пропускайте третото издание на Националния рок фест „Хоталич“, забавлението и качественият рок са гарантирани! На 30 и 31 август край Севлиево! Входът е свободен.