Снимка:
Снимка: / Община Севлиево
Групата ще зарадва феновете си през втората фестивална вечер
Рок събитието на България и тази година ще бъде в Севлиево. Третият национален рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2019 отново ще събере на сцената едни от най-големите имена на българския рок. 

На 31 август сцената ще покорят музикантите от „Конкурент“. Гостите на фестивала ще могат да чуят за първи път почти изцяло новия албум на групата “The hard way”. В него са включени двата нови хит-сингъла “Родени за рок”, който вече е абсолютен победител в класацията на БНТ за рок и поп музика, а също и „Губя контрол” - нова версия на популярния хит на Мирослав Костадинов (Миро от “Каризма”). 

В специално видео обръщение вокалистът на групата Емил Анчев кани всички фенове на „Контрол“ на 31 август край крепостта. „Всички вие, родени за рок, елате, за да изгубим контрол“, призовава той в края на обръщението си. 

Като реверанс към феновете си, музикантите ще изсвирят и старите, но златни хитове – „Дай ми време“, „Крале на скоростта“ и „Аз съм твоят вечен конкурент“. Това са само част от парчетата, които ще звучат тази вечер край крепостните стени на “Хоталич”. 

„Севлиево е любима и успешна наша дестинация - нямаме търпение да дойде лятото, за да забием в крепостта“, категорични са музикантите от „Конкурент“, които от години са олицетворение на българския мелодичен хардрок.

Не пропускайте третото издание на Националния рок фест „Хоталич“ . На 30 и 31 август край Севлиево! Входът е свободен.