/ МВР
Полицейски служители са задържали четирима души за отглеждане и разпространение на наркотици в Севлиево. Това съобщиха от МВР.

Акция „Бяло“ във Врачанско: Иззеха голямо количество наркотици (СНИМКИ)

Специализираната проверка е проведена на територията на град Севлиево от служители на ГДБОП, секторите за борба с организираната престъпност в Сливен и Велико Търново, както и екипи от ГД „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“.

МВР

По време на операцията, непосредствено след разпространяване на метамфетамин и марихуана, в дома му в града е задържан 39-годишен жител на града. Той е криминално проявен и осъждан за отглеждане на растения канабис.

В хода на разследването са обискирани и претърсени четири имота – къща, апартаменти и вила на територията на общината, както и в два автомобила. Намерени и иззети са 14 грама марихуана, 8 грама метамфетамин, над 6 200 лв., везни и опаковки за размеряване на дози.

В рамките на операцията за срок до 24 часа са задържани четирима. Започнато е разследване. Действията продължават под наблюдението на Окръжна прокуратура-Габрово. 

МВР