Покана за публична среща с жителите на ул. Николаевска в Габрово
Покана за публична среща с жителите на ул. Николаевска в Габрово / Dariknews.bg

Както знаете, на територията  на нашия град се извършват строителни дейности по подмяна на старата ВиК мрежа, в рамките на проекта за водния цикъл. Всички ние сме очевидци на един повсеместен строителен процес, който се превърна в неизменна част от нашето ежедневие.

Част от тази мащабна  инвестиционна програма включва улица Николаевска – улицата, на която се намират Вашите домове и на която се осъществяват важни обществени функции в множеството стопанисвани от Вас търговски обекти.

Тъй като строителните работи по улицата изискват поредица от технологично свързани дейности, чието изпълнение е много времеемко, реализацията на проекта в района налага дискомфорт на средата на обитание, който ние заедно трябва да преодолеем.

В тази връзка, Община Габрово ви кани на среща с кмета Таня Христова, представители на Звеното за изпълнение на проекта, ВиК Габрово, строителната фирма и надзора по проекта, на която ще бъдат обсъдени всички аспекти от изпълнението на ремонтните работи по улицата. На срещата ще имате възможност да зададете Вашите въпроси относно изпълненото до момента, предстоящите дейности и планираните графици, които са основни фактори за бъдещия нов облик на района.

Събитието ще се проведе  на 24 септември, 2013 г. (вторник), от 18.30 часа в зала Възраждане.

Вашето присъствие и обратна връзка за проблемите, които срещате, са изключително важни за нас.

Очакваме Ви!

ОБЩИНА ГАБРОВО

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Околна среда  2007 – 2013 г.”. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Габрово и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и правителството на Република България, представлявано от Министерството на околната среда и водите.

 

Повече подробности на сайта  на проекта: waterprojectgabrovo.eu.

“Проектът се финансира от Кохезионния фонд на ЕС и от държавния бюджет на Република България чрез Оперативна програма Околна среда 2007 - 2013”