Мирослав Семов открива нова производствена сграда
Мирослав Семов открива нова производствена сграда / Община Дряново
Кметът на Дряново Мирослав Семов взе участие в официалното откриване на производствената сграда на фирма КОНДРА-България. Съдружници в нея са Николай Дянков, собственик на фирма „Тисина-Дряново“ и Марк Клайнер, собственик на КОНДРА-Южна Африка.

Инвестираното доверие на чуждестранния партньор е висока оценка за работата на българския инвеститор и добрата бизнес среда в Дряново. Фирмата е с 50-годишна традиция, специализирана в производството на телфери и кранове с общо и специализирано предназначение.

До месец новопостроената сграда ще бъде обзаведена с нова техника и ще заработи. Това дава възможност за нови, добре платени работни места при модерни условия.

Производствената сграда е построена за по-малко от година. Николай Дянков вече е отличен с наградата на кмета на Дряново Мирослав Семов „Инвеститор на годината“ за 2016-та.

На откриването беше поканена известната българска певица Гуна Иванова, реализирала благотворителен концерт за българската общност в Йоханесбург, където се събират средства за построяване на църква.