/ ThinkStock/Getty Images
Хванаха дрогирани шофьори с нередовни регистрационни табели. На улица „Зора" в Габрово полицейски екип спрял за проверка лек автомобил „Роувър“, управляван от 24-годишен мъж от Габрово.

При проверката е установено, че регистрационните табели, които били поставени на автомобила, са издадени за друго моторно превозно средство.

Малко по-късно, около 23:40 часа, в района на с. Донино, за проверка бил спрян друг лек автомобил „Роувър“. Полицейските служители констатирали, че регистрационните табели и на този автомобил са издадени за друго моторно превозно средство.

Спряха шофьор, карал много пиян

Водачът - 23-годишна жена от Габрово, е тествана за употреба на наркотици, като техническото средство отчело положителен резултат за канабис, амфетамин и метамфетамин.

Същата вечер, на околовръстния път на Габрово в посока с. Орловци, полицейски екип спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 24-годишен мъж от Габрово.

С техническо средство е установено, че водачът е седнал зад волана след употреба на наркотични вещества - канабис, амфетамин и метамфетамин.