2000 души от различни държави слушаха по интернет  изпълненията на участниците в  Празника на Духовната музика
2000 души от различни държави слушаха по интернет изпълненията на участниците в Празника на Духовната музика / Култура ON-AIR

2000 души от различни държави слушаха по интернет изпълненията на участниците в първата вечер от Тринадесетото издание на Празника на Духовната музика, което се състоя снощи в храм "Св. Троица" в Габрово.

Интернет-радиото към сайта Култура ON-AIR (www.kulturabg.com) излъчи директно концерта. Медията регистрира нарастване на обичайната си аудитория, с посочения брой слушатели, около 10 минути преди началото на хоровите изпълнения, още докато течеше Празничната Света Литургия в "Св. Троица".

Интернет радиото даде възможност на хора от различни държави в Европа и населени места в България, които не са могли да присъстват в габровския храм, да се насладят на невероятните изпълнения.

Тази вечер от 18:30 часа Празникът на Духовната музика в Габрово продължава с концерт в Художествена галерия "Христо Цокев". Интернет радиото към Култура ON-AIR (www.kulturabg.com) отново ще го излъчи на живо.