Започва конкурс за карикатури
Започва конкурс за карикатури / netinfo
Младежкият център обяви поредното 15-о издание на Общинския конкурс за карикатура „Смешното в училище в карикатури". В конкурса могат да вземат участие всички деца и млади хора на възраст от 10 до 29 години.
 
Конкурсът се провежда в четири възрастови групи. Всеки карикатурист може да участва най-много с 5 творби. Техниката на творбата е по избор. Желателно е рисунките да бъдат в размер 35/50 см.
 
Карикатурите трябва да бъдат предадени най-късно до 20 март 2018 г. в Младежки център - Добрич. Творбите ще бъдат журирани от професионалисти. Резултатите ще бъдат обявени до 28 март 2018 г. в сайта на Младежки център www.mc-dobrich.org
 
Ще бъдат присъдени предметни награди във всяка възрастова група. Най-добрите творби ще бъдат експонирани на 30 март в централното фоайе в Младежки център - Добрич.
 
При участие в конкурса кандидатите приемат условието техните творби да бъдат използвани върху рекламни материали, разпространявани от Младежки център - Добрич. Конкурсните творби остават във фонда на центъра.