Подкрепяте ли отмяната на пълната забрана за пушене на обществени места?
Подкрепяте ли отмяната на пълната забрана за пушене на обществени места? / netinfo

На 15 май 2009 г. кабинетът "Станишев" прие промени в Закона за здравето. С това беше окончателно забранено пушенето на обществени места в България. Предвидено е законът да влезе в сила от 1 юни 2010 г.

На 18 февруари 2010 г. Парламентарната група на ГЕРБ предложи промени в закона, с които се въвежда по-либерален режим в забраната за тютюнопушене на обществени места. Промените в Закона за здравето бяха инициирани от депутатите от ГЕРБ Иван Иванов, Димитър Лазаров и Светлин Танчев.

Моля, изразете вашето мнение по предложените от ГЕРБ промени чрез гласуване "ЗА" или "ПРОТИВ" тук

Екипът на Dariknews.bg очаква от вас коментари по предложените от ГЕРБ промени в Закона за здравето.

Иван Иванов e oбластен ръководител на ПП ГЕРБ - Пазарджик. Иванов е собственик на фабрика за детски играчки. Роден през 1948 г. в Монтана.
Димитър Лазаров e oбластен ръководител на ПП ГЕРБ - Пловдив област. Той е мажоритарен кандидат и водач на листа на ГЕРБ в 17 МИР - Пловдив област за парламентарните избори на 5 юли 2009 г. Роден през 1954 г.
Светлин Танчев е председател на парламентарната комисия по европейските въпроси и контрол на европейските фондове. Роден през 1978 г. Завършил средното и висшето си образование в САЩ. Работил е като брокер в една от най-големите банки в САЩ - „Морган Стенли".