Кампания за почистване на Добрич
Кампания за почистване на Добрич / община Добрич
Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Добрич за поредна година се включи в кампанията за пролетно почистване, обявена от Община град Добрич под мотото „Почистваме своя свят, за да живеем красиво“.

В инициативата взеха участие инспектори от Детска педагогическа стая към Първо РУ- Добрич, обществени възпитатели, деца с възпитателен надзор и деца настанени в Центровете за настаняване от семеен тип за деца без увреждане 1, 2 и 3, като почистиха района около сградата на социалните услуги, намираща се в ЖК Дружба 3.

почистване кампания Добрич
община Добрич

Съвместно с децата беше озеленен дворът на Центровете от семеен тип. Зелените храсти ще радват не само децата от социалните услуги, но и хората, които живеят в квартала, ще направят по - приятна и уютна средата, в която живеят.

Местната комисия благодари на всички участници, включили се в инициативата, както и за съдействието на служителите на декоративния разсадник към Община град Добрич за предоставените храсти – спирея, чемшир и туя, за които ще се грижат децата от социалните услуги.