ОИЦ
ОИЦ / dariknews.bg
През месеците октомври и ноември екипът на ОИЦ – Добрич ще проведе поредица от информационни срещи и изнесени приемни в общините от областта. Целта е да се представят възможностите за кандидатстване до края на 2017 година по програмите, финансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове в България. Това са Програмата за развитие на селските райони и Оперативните програми.

Срещите ще стартират с изнесена приемна и информационен щанд в град Тервел на 6 октомври от 13 часа пред сградата на общината. Срещата в Шабла е на 11 октомври, в Балчик – на 19 октомври, в Крушари – на 26 октомври и в Генерал Тошево – на 31 октомври. След това ще се състоят срещи в Добрич, община Добричка и Каварна, но датите за тях още не са определени.
 
Събитията са със свободен достъп и на тях са поканени да присъстват представители на общинска администрация, общински съветници, кметове и кметски наместници, доставчици на социални услуги, неправителствени организации, работодатели, собственици на съществуващи предприятия, обучителни и образователни организации, граждани. На посетителите ще бъдат раздадени рекламно-информационни материали на ОИЦ – Добрич, както и на Управляващите органи на Оперативните програми 2014-2020 г.