/ Областна администрация
Областният управител Красимир Кирилов поздрави за професионалния им празник лекари и медицински специалисти от Отделението по акушерство и гинекология и техните колеги от Отделението по неонатология в добричката болница за техния професионален празник - Деня на родилната помощ.

На тържество в МБАЛ признателност за всеотдайната работа поднесоха народните представители Даниела Димитрова и Пламен Манушев, кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов и председателят на ОбС – Добрич Иво Пенчев, д-р Бисерка Пачолова – директор на РЗОК, бивши лекари и специалисти.

Ден на родилната помощ в МБАЛ Добрич
netinfo

„За мен е чест и съм радостен, че и като областен управител, и като родител мога да изкажа пред вас искрената си благодарност за всеотдайния труд, с който помагате да се случва най-голямото чудо – раждането на нов живот, раждането на нова надежда във всеки един дом.

Приемете искрени поздрави и благодарност за професионализма ви, за безкористния ви труд, с който се борите за всяка първа глътка въздух и ударите на малките сърчица!“, каза Красимир Кирилов и подари икона на Пресвета Богородица с младенеца на началника на отделението по акушерство и гинекология, която да закриля лекари и специалисти и техните близки.  

Ден на родилната помощ в МБАЛ Добрич
netinfo

Думи на благодарност за помощта, която болницата и Отделението по акушерство и гинекология получават от държавата и общината поднесе неговият началник д-р Ивайло Петев. Специален поздрав към лекари и акушери и колегите от отделението за новородени поднесоха малчугани от ЦДГ № 32 в Добрич.

Ден на родилната помощ в МБАЛ Добрич
netinfo