Награди за медици от Генерал Тошево
Награди за медици от Генерал Тошево / община Генерал Тошево
Церемония по награждаването на здравни работници от община Генерал Тошево се проведе днес по повод Световния ден на здравето и професионален празник на здравния работник, който се чества у нас на 7 април. С грамоти, букети и материални награди бяха наградени Станка Стойкова – медицинска сестра с над 40-годишен трудов стаж, Стоян Нонев – медицински фелдшер, д-р Мима Ангелова и д-р Васил Желязков – ортопед-травматолог.

Във връзка с празника кметът на Генерал Тошево Валентин Димитров отправи поздрав и думи на благодарност и признателност към здравните служители.

Деца от 3 клас на СУ „Н. Вапцаров“ поздравиха медицинските лица и им пожелаха здраве, дълголетие и сили, с които да продължават да се борят за здравето на своите пациенти. Музикален поздрав имаше и от школата по народно пеене при ЦПЛР – Център за работа с деца – град Генерал Тошево, с ръководител Веселина Куцарова.

Поради различни причини на тържеството не успяха да присъстват д-р Мима Ангелова и д-р Васил Желязков, но двамата ще получат лично своите награди при първа възможност, посочват от общината.