Модна фиеста Албена стартира за 19-и път (АУДИО)

Модна фиеста Албена
Модна фиеста Албена
Мариана Аршева за 19-ата Модна фиеста в Албена
101774
Мариана Аршева за 19-ата Модна фиеста в Албена
  • Мариана Аршева за 19-ата Модна фиеста в Албена
Модна фиеста Албена стартира за 19-и път в Перлата на Българското Черноморие. Форумът се открива  с презентация на книгата на Орлин Горанов, „Да започнем отначало“, в която той повдига завесата на личния и професионалния си живот. Илюстрираната автобиография на обичания естраден и оперен певец е написана в съавторство с Веселина Паскова. 

Гости на Модна фиеста Албена са дизайнери, журналисти, певци, актьори, професионални фризьори и гримьори, ученици. „Всички идват, за да покажат какво могат. Дизайнерите усъвършенстват своите колекции, музикалните изпълнители създават клип след клип, фризьорите искат винаги да са иновативни и различни” - споделя организаторът на проявата Мариана Аршева. 

Модната фиеста започва с изпълнения на едни от най-известните звезди на поп сцената у нас – Кристина Димитрова и Орлин Горанов, Ивайло Колев, Йордан Марков, Искрен Пецов и др, които още първия ден на събитието ще поздравят присъстващите с най-новите си песни, в една от най-добрите сцени за модни дефилета, тази на нощния клуб на петзвездния хотел Фламинго Гранд!

Известни модни къщи и тази година ще се представят с ревюта на бански костюми, аксесоари, спортни и елегантни облекла край басейните и в клубовете в курорта. Ученици от професионална гимназия в София ще покажат умения в специалностите си прическа и грим.
 
Форумът ще продължи до 16 юни.

Чуйте още за модното събитие от Мариана Аршева в аудиото.