/ ThinkStock/Getty Images
Желаещите да предложат помощта си могат да заявят за това на следния електронен адрес: dobrich@dobrich.bg или на телефон: 058/601-203, от 8:00 до 17:00 часа
Към 25 март девет добричлии са се отзовали на призива на Община Добрич за намиране на доброволци, съобщиха от Общината. Най-младият от гражданите, които са предложили помощта си при възникване на нужда и необходимост, е на 16 години.

Общината в Добрич с указания за етажната собственост и карантината

Други двама са предложили на Общината дарения от дезинфектиращи средства и, може би, болнична апаратура. Напомняме, че Общината отправи към гражданите на Добрич апел за набиране на доброволци във връзка с въвеждането на извънредното положение в страната и града.

Добричката община предостави 35 000 лв. на областната болница

Желаещите да предложат помощта си могат да заявят за това на следния електронен адрес: dobrich@dobrich.bg или на телефон: 058/601-203, от 8:00 до 17:00 часа. Важно е да се посочват трите имена, професионалните умения и телефон за връзка.

Болницата в Добрич благодари за даренията

Ще бъде изготвен списък и при необходимост записаните ще бъдат потърсени. За всеки един от доброволците, които ще бъдат ангажирани, ще се осигурят необходимите предпазни средства.