Откриването на кампанията на БСП
Откриването на кампанията на БСП / Дарик Добрич
Коалиция "БСП за България" откри предизборната си кампания в Добрич
Красимир Янков
92766
Красимир Янков
  • Красимир Янков
БСП тръгва на избори за победа, търсейки подкрепата на хората. Това заяви на откриването на кампанията на червените в Добрич водачът на листата кандидат-депутати от 8-и МИР Красимир Янков. „Искаме победа и то не с малко, защото ние в политически задкулисни договорки няма да влизаме. Готови сме да поемем отговорността да управляваме страната. Може и с плаващо мнозинство. Ще търсим подкрепа на всеки народен представител, готов да работи за България, подкрепяйки програмата ни“, каза той. “Заставаме срещу всички, които грабят народа, срещу тези 200 фамилии, които отчитат 3% ръст на икономиката и искат мажоритарни избори на всяка цена. Готови сме да търсим съмишленици, за да я има България“.
 
Представяйки кандидат-депутатите, Красимир Янков посочи: „Това са хората, с които ще се борим за политиката, с която БСП иска да промени България, политика с лице към хората.“ Той определи листата като балансирана по възраст и компетентност. „Ние виждаме промяната като нови лица и идеи. Изборите са решаващи за пътя, по който ще вървим. Необходима е нова концепция и ние като коалиция представихме тази концепция, използвайки експертния капацитет на нацията. Във всички сфери сме развили детайлно анализ, стабилизиращи мерки и дългосрочна визия. Необходима е концепция за ново бъдеще на социална България, което да се осъществи от партия, съчетала опита на кадрите и енергията, мотивацията и желанието за по-добро.“, каза Янков.
 
Като специалист в сферата на националната сигурност, той каза, че за да спре геноцидът над възрастните хора, битовата престъпност и хаоса в МВР, веднага след изборите БСП ще предприеме анализ и национален консенсус за работата на службите и полицията. „Българите са притеснени от бежанците, кражбите по селата, корупцията на всички нива в администрацията, недобрата работа в досъдебното производство, изгонените инвеститори“, коментира Янков и заяви, че в партията са готови да изпълнят всички мерки в програмата за управление и няма да отстъпят от ангажиментите.

Откриването на кампанията на БСП
Дарик Добрич

 
Всеки от кандидат-депутатите бе представен в залата и получи думата да отправи своите послания. Вторият в листата Николай Колев от Балчик, икономист, менажер в компания за недвижими имоти, заяви, че участва, защото иска промяната като всички, но е осъзнал, че за да я постигнем, трябва да застанем с името и личността си – за да останат децата ни в България. Третият – Даниел Петков, общински съветник в Добрич, каза, че най-голямата отговорност на БСП е ангажиментът към хората. Областният лидер на партията Мая Димитрова определи предсрочните парламентарни избори всяка година като избор, от който зависи както съдбата на всеки един от нас, така и съдбата на България.

Откриването на кампанията на БСП
Дарик Добрич

Откриването на кампанията на БСП
Дарик Добрич

Чуйте в аудиото още от думите на Красимир Янков.