За всичко се оплаквайте на ДНЕС
За всичко се оплаквайте на ДНЕС / Дарик Бургас
За всичко се оплаквайте на ДНЕС
51404
За всичко се оплаквайте на ДНЕС
  • За всичко се оплаквайте на ДНЕС

От Гражданско Движение „ДНЕС – не на монополите” Бургас обявиха допълнителни услуги, освен досегашните правни консултации. Пострадалите вече могат да ползват безплатна правна помощ и процесуално представителство, чрез завеждане на индивидуални и колективни искове по най-ниските тарифи, ако се отнася до следните дейности и случаи:

Некоректни интернет доставчици и кабелни оператори; пострадали от градския и междуградския транспорт и ПТП; взаимоотношения с банки и застрахователни дружества; обезщетения по Закона за отговорността на държавата и общините за вреди; трудово-равни спорове; трудови злополуки; проблеми със здравната каса и увреждания при оказване на медицинска помощ и имотни измами.

Освен горепосочените, всеки гражданин може да сигнализира за всичко, което смята за некоректно отношение към себе си или обществото. От понеделник приемната на ДНЕС, която се намира на улица „Славянска” 31, ще работи всеки делничен ден, от 14 до 19 часа. Ощетените могат да звънят и на телефони 056 99 3878 и 0895 313 640.

Чуйте в звуковия файл Ваня Георгиева, председател на ДНЕС - Бургас