/ Община Бургас
От 12 до 14 април можете да гледате престижния турнир на живо от Парк Арена ОЗК
Топ състезатели от страната и чужбина пристигат в Бургас, за да се включват в супер турнир по плуване с внушителен награден фонд. Международният плувен турнир "За Голямата награда на град Бургас" стартира от 9.00 часа, на 12 април и ще продължи до 14 април вечерта. 

Бургас плува в неделя. Елате със семейството си!

Събитието ще се проведе при вход свободен в най-модерния плувен комплекс в България - Парк "Арена ОЗК" в ж.к. "Славейков". Резултатите и състезанията ще се излъчват онлайн в трите състезателни дни, чрез два канала - във фейсбук страницата Парк Арена ОЗК и в YouTube канала на турнира.

Участниците в мащабното спортно събитие ще се борят за Голямата награда на Бургас в три възрастови групи - мъже и жени /А/, юноши и девойки - старша възраст /Б/ и юноши и девойки младша възраст /В/.

Звездно откриване на Burgas Swimming open`2018 (ВИДЕО)


Наградният фонд от 20 хиляди лева ще бъде разпределен между първите 10 състезатели от всеки пол, събрали най-много точки по ФИНА в три дисциплини от програмата на състезанието, по една от всеки ден.

Парични награди ще получат и треньорите на състезателите, класирали се на първо място от всеки пол. Организатори на международния турнир са Българска федерация плувни спортове и Община Бургас.

В подготовката на спортното събитие участва и екипът на престижния турнир Burgas Swimming open. За повече информация, следете Фейсбук страниците: Международен турнир по плуване за Голямата награда на Бургас
и страницата Парк Арена ОЗК.