/ netinfo
С любов към народното хоро и за истинско забавление клуб ресторант "Ла Ви" в Морската градина организира вечер на хорото на 19 януари
Уникална Хоротека се очаква да събере на едно място най-добрите танцьори, независимо дали са любители, професионалисти или просто почитатели на хубавите забавления и българската народна музика. Това ще се случи още тази събота, 19 януари вечерта в Бургас.

Фолклорно парти с оркестър "Бриз" събира родолюбци и ценители на забавата в Бургас

Домакин на голямото събитие, което ще събере почитателите на българския фолклор отново е Клуб-ресторант "Ла Ви" в хотел "Парк" в морската градина. Водещ ще бъде диджей Джорджи, който е известен с умението си да подбира най-доброто от българския фолклор и да покачва настроението на всеки един гост. 

Хоротека
netinfo

Освен голям купон в топлата и уютна обстановка на клуб-ресторант "Ла Ви", от там обещават богато меню от вкусна храна и напитки на народни цени. Всичко за партито можете да видите ТУК. 

Организаторите от клуб-ресторант Ла Ви" обещават на своите гости една незабравима вечер в духа на българския фолклор. Резервация за невероятната Хоротека на 19 януари, можете да направите на телефон 0878/ 47-07-87.