/ netinfo
С любов към народното хоро и за истинско забавление клуб ресторант "Ла Ви" в Морската градина организира вечер на хорото на 26 януари
Много забавления очакват тези, които обичат народните песни, танци и хора на 26 януари вечерта в Бургас.

Клуб-ресторант "Ла Ви" в хотел "Парк" в морската градина организира истинска вечер на родния фолклор в събота вечерта. Специални гости ще бъдат талантливите музиканти от оркестър "Бриз", които традиционно събират най-доброто от българската музика за настроението на всички. В любимият на бургазлии ресторант "Ла Ви" пък има достатъчно място за място и рекордно дълги народни хора и танци.

хоро
netinfo

Във Фолклорното парти, посветено на българското хоро, могат да се включат малки и големи, начинаещи и напреднали, аматьори и професионалисти, както и всички, които искат да се потопят в магията на народните музика и танци. Организаторите от клуб-ресторант Ла Ви" обещават на своите гости една незабравима вечер в духа на българския фолклор, с много апетитни предложения от менюто и още толкова богато разнообразие от напитки... разбира с на народни цени. Всичко за партито можете да видите ТУК.

Резервация за вечерта на българското хоро на 26 януари, можете да направите на телефон 0888/ 236 247 или на телефон 089/4 366 611.