Участвайте в „Голямо междучасие 2015”
Участвайте в „Голямо междучасие 2015” / Пресцентър

Ако искате да станете най-добрата ученическа група за 2015 година, имате авторско парче и сте готови за голямата сцена, се регистрирайте за участие в музикалния конкурс „Голямо междучасие”, до 30 август, като качите своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт: www.d2band.com. Конкурсът е отворен за групи от цялата страна.

За желаещите да участват е важно да знаят, че няма да се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии. Под група се разбира формация с минимум трима членове. Под „училищна група” се разбира минимум двама от членовете да са ученици към 15 септември тази година. Гласуването на сайта на конкурса е от 1 до 9 септември.

Докато тече гласуването феновете на групите ще могат да ги чуят и на живо по време на националното турне „Голямо Междучасие 2015”. Трите банди, събрали най-голям вот, ще вземат участие в Големия финален концерт на 12 септември, пред паметника на Съветската армия в град София. Голямата награда е музикално оборудване по избор на стойност 2000 лева.