/ DarikNews.bg
Таксиметров шофьор заряза пияни клиенти насред пътя. Случката се разиграла в района на блок 107 в "Меден рудник" в Бургас.

Задържаха менте шофьор на такси

Пристигналите на място полицаи заварили изоставения таксиметров автомобила по средата на улицата заедно с клиенти в него - мъж и жена. И двамата били пияни. На гости у свои приятели мъжът употребил голямо количество алкохол, след което решил да се прибира.

Пребиха таксиметров шофьор

При качването си в таксито между него и таксиметровия водач възникнал спор, в резултат на който шофьора спрял, излязъл от таксито и си тръгнал. Докато полицейските служители изяснявали възникналата ситуация, бургазлията се държал агресивно и заплашително, обиждал ги и се опитвал да ги удари, което наложило задържането му.

По време на задържането на място пристигнал втори таксиметров автомобил, с който 26-годишния водач на първото такси се върнал и обяснил, че уплашен от пияния бургазлия, изоставил автомобила си с клиентите.

Обраха шофьор на такси в двора на болница (ВИДЕО)

При вкарването на бургазлията в полицейската кола, той ритал по вратите и седалките, като продължава да буйства. Задържан е за срок до 24 часа.