Времето не спря откриването на Мото сезон 2019: Стотици мотори огласиха  Морска гара в Бургас
Времето не спря откриването на Мото сезон 2019: Стотици мотори огласиха Морска гара в Бургас
Времето не спря откриването на Мото сезон 2019: Стотици мотори огласиха Морска гара в Бургас
Променливото време не спря стотици рокери от клубове от цялата страна да се съберат заедно на метри от морето за да дадат старт на мотосезон 2019.

рокери

рокери


Атрактивни мотори и рок на макс озвучиха Бургас малко след 10 сутринта, малко по-късно последваха и зрелищни каскади. 
Сборното място за поредна година се оказа площада пред Морска гара, от където мотористите се отправиха на традиционното си шествие. 
Сред организаторите са клубът на Хулиганите от Hooligans MC. Президентът им Пламен Петров - Легендата изрази надежда, както всяка година сезонът да започне и да завърши без трагични случаи, но изрази съмнение, че в България има повишаване на културата на пътя, особено към водачите на мотори. "У нас мотористите са малко и е трудно един водач на автомобил да има навика да внимава и да се съобразява с мотористите на пътя", коментира Легендата.

рокери


"Пожелавам на всички участници в движението да са живи и здрави и да няма инциденти. Миналата година нашият клуб загуби свои братя. Един от членовете ни беше блъснат на пътя от пиян шофьор. Всичко това ни кара да сме доста дисциплинирани.Надявам се, всички останали участници в движението също да уважават наличието на мотори на пътя. Важно мотористите да са най-внимателни към правилата. В някои от клубовете, например има доста стриктни правила и всеки, който ги наруши бива изключен. това е крайност, но лично мен много ме радва. Мотористите трябва да имат много по-голяма отговорност, предвид че машините ни са бързи. Всяка година мотобратството губи хора. Пожелавам си тази година да не губим никого". Това каза председателят на МК "Морски кончета" и и общински съветник от ГЕРБ - Стефан Колев, който входира предложение в Бургас да бъде обособен първия в България паркинг за мотори. Той пристигна с мощен мотор, върху който са изобразени имената и кръвната му група. 

рокери

рокери

Сред феновете на високите скорости и адреналина се оказаха народните представители Диана Саватева и Ивелина Василева. 

рокери

рокери