Рапъри зарадваха децата от Дом Коджакафалията
Рапъри зарадваха децата от Дом Коджакафалията / netinfo

За старт на предпразничната седмица, децата от дома "Ал. Г. Коджакафалията" – Бургас получиха неочаквана изненада. Те бяха посетени от членовете на бургаската рап компания “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N”. Момчетата и момичетата от нашумелия лейбъл дариха на малчуганите кашони със сладкиши, плодове, както и дрехи за зимните дни. Рапърите подариха на децата от дома, които са и фенове на изпълнителите, оригинална тениска с логото на компанията, носена на редица участия и подписана с автографите на всички. Идеята на хората от “G.G.P.” бе да зарадват малчуганите и да им вдъхнат амбиция и кураж преди Коледните празници.


“Искаме да помагаме на младите, независимо в коя сфера на обществото са те. Няма разлика между нас, трябва да се помогне на всеки млад човек в неговото развитие”, сподели продуцентът на групата Тодор Йосифов.


Децата от дома посрещнаха възторжено рапърите, пристигнали с подходящ антураж и в типичният си имидж, като им бяха подготвили специална програма. Изпълнителите обещаха на малките деца да се върнат отново при тях с подаръци и да им осигурят VIP покани за следващото си участие, като им подариха и последните си албуми.