Антон Коджабашев
Антон Коджабашев
Антон Коджабашев пред Дарик
101043
Антон Коджабашев пред Дарик
  • Антон Коджабашев пред Дарик
„Виждаме един неработещ парламент. Целият български народ е изпаднал в беда, но изглежда никой не се притеснява от това. БСП ходят по СПА почивки, а други - на ловни изложения в Австрия. Виждаме и едни патриоти, които са чисти патриотари, патриоти за себе си. Излишно е да коментираме групата на ВОЛЯ. ДПС от своя страна задоволяват перфектно нуждите си, играят добре картите си. Управляващите трябва да бъдат наказани за унижението, в което поставиха българския народ“ – Това коментира в ефира на „Дарик“ Югоизток лидерът на АБВ в Бургас и общински съветник Антон Коджабашев. Орел, рак и щука е парламентарната конфигурацията, която виждаме в момента, пошегува се той.
 

Коджабашев: Аз, за евродепутат? Длъжен съм да приема, шансът е 50/50


За АБВ европейските избори са изключително важни, стана ясно от думите му. Коджабашев даде заявка, че кандидатите на партията за европарламента ще бъдат хора с морал и достойнство. Хора, които могат да "поемат правилния курс".

„Искаме да отстояват интересите на страната ни. Прави ми впечатление, че останалите партии неглижират тези избори. Не бива да гледаме само към кметовете и европейското финансиране на различни проекти. Това е несериозно, неистинско. Народът изпраща сигнал и редно някой да го разчете“, каза Антон Коджабашев.

Местната партийна структура на АБВ вече е изпратила номинациите за евровота от Бургас към централния орган на партията. Скоро, допълни легендарният спортист, трябва да стане ясно как точно ще бъде подредена листата за европейските избори в края на май.
 

Антон Коджабашев с високо световно признание за заслуги в развитието на спорта


„Знаете, че подадохме ръка към БСП за една сериозна опозиция, за едно общо явяване на изборите. Целта беше един силен ляв блок, който да е сигнал за абсолютна стабилност. Това не беше прието от БСП. Според мен, те нямат желание да бъдат абсолютен хегемон. Една обединена левица щеше да привлече много хора“, смята Коджабашев. Пред „Дарик“ той разкри, че АБВ ще се бори за поне 6 съветника в местния парламент на местните избори през есента.