/ Община Бургас
20 училища от цялата община се включиха в третото издание на информационния форум "Базар на професиите". Това е неговото трето издание, като за първи път домакин е ОУ "Елин Пелин".

Община Бургас

Стотици педагози, ученици и родители обсъдиха възможностите за обучение и професионална реализация, които предлагат професионалните гимназии и средни училища в Бургас.

Община Бургас

Целта на инициативата е да подпомогне учениците от 6-ти и 7-ми клас при избора им на учебно заведение, в което да продължат своето образование.

Подпомагат ранното кариерно развитие на кандидат-гимназистите с информационен базар на професиите

Тази година форматът на информационния форум е различен и дава възможност на децата и родителите да имат пряк контакт с представители на училищата, което ги улеснява при избора на специалност.

Община Бургас

Община Бургас

По време на форума учебните заведения представиха свои разработки и иновативни проекти, някои от които са печелили награди в престижни конкурси. Събитието  бе открито с празнична програма.

Община Бургас

В нея участваха вокалната група на ОУ "Елин Пелин" - "Медени звънчета" и камерната танцова формация към учебното заведение.

Община Бургас

Община Бургас

Информационният форум "Базар на професиите" се организира от ЦПЛР и Община Бургас, съвместно с РУО - Бургас, ОУ "Елин Пелин", ОУ "Найден Геров", СУ "Константин Петканов" и СУ "Петко Росен".