/ netinfo
Натурални, биоразградими продукти за кетъринг, без аналог в страната, показа на тазгодишното изложение „За туризма 2018“ един от лидерите в разпространението на HORECA продукти у нас – „Консуматив“ ЕООД. Фирмата отново затвърждава позицията си на един от новаторите, като представя и изцяло нова гама почистващи продукти.
 

Консуматив ЕООД
netinfo

„“Консуматив“ винаги се асоциира с нещо ново, със задаване на някаква посока. Горди сме, че тази година успяхме да представим много нови продукти. Те не са нови само за нашия асортимент, но и за България. Винаги се стремим да предоставим най-доброто на своите клиенти“, каза пред „Дарик“ Александра Милчева, част от мениджърския екип на компанията.
 

Консуматив ЕООД
netinfo

Част от богатия асортимент, предлаган от „Консуматив“ са: ЕКО продукти, дозаторни системи, препарати, хартиени и санитарни изделия, продукти за еднократна употреба. Всички продукти са сертифицирани по най-високи стандарти за качество.


Изберете „Консуматив“ на изложението „За Туризма“


„В момента наблягаме на хигиената, предвид това, че до Бургас се намират морските курорти, които се подготвят за летния сезон. Предлагаме изцяло нова система за почистване, която е без аналог на българския пазар. Разполагаме и с богата гама кухненско и барово оборудване“, сподели Александра Милчева.

Само за няколко години, складовите площи на „Консуматив“ са нараснали до над 3 000 кв./м. Фирмата разполага с голяма логистична база в най-големия ни курортен комплекс „Слънчев бряг“.  Стъпва и на югозападния пазар със складова база в Разлог. Такава има във Варна.
 

Консуматив ЕООД
netinfo

„Съвсем от скоро имаме и магазин във СПА столицата на България - Велинград. Дистрибуцията извършваме със собствен транспорт в цялата страна. Обикновено се стараем да изпълним доставките в рамките на един ден“, каза още Милчева.
 

Консуматив ЕООД
netinfo

Само през 2017 година фирмата е обслужила над 3 000 верни клиенти. Към този момент „Консуматив“ ЕООД дава работа на над 100 души.