/ Пресцентър
Община Бургас кани всички, които обичат спорта, без значение на каква възраст са, на интерактивното събитие "Бургас играе волейбол". То ще се проведе на 24 февруари, неделя, от 14.00 часа в спортна зала „Младост".

Шампионски дух и перфектна организация: Бургас играе баскетбол (СНИМКИ)

Инициативата е своеобразно продължение на миналогодишната "Бургас играе баскетбол", дала успешно начало на програмата "Активни и здрави", координирана от бургаската звезда в NBA Гергана Брънзова.

Целта e популяризация на различните спортове и амбициране повече млади хора да бъдат активни, както и техните родители, да повиши интереса към училищния спорт и  да приобщи  всички клубове в обща платформа.

Заявете участие тук:  http://bit.ly/volleyball-burgas-2019Програмата включва възможност всички присъстващи да се запознаят отблизо с основните елементи на волейбола, водени от специалисти и състезатели по волейбол, забавни интерактивни игри и награди.

В спортния празник ще участват всички волейболни клубове. Първите 100 заявили участие получават волейболна топка. За всички присъстващи също ще има изненади!