/ Фаркол
Днес е последният ден до края на национална кампания „Достойните лекари“ 2019. Инициативата ще отличи пет любими здравни работници и болница на годината. Може да гласувате онлайн до 12 часа на 3 април на адрес http://farkol.bg/dostoinitelekari/2019.php.

Георги Базотев: Класацията "Достойните лекари" е кауза!

Досега са събрани над 8000 гласа от цялата страна. Подкрепени са лекари специалисти, общопрактикуващи лекари,  медицински сестри, акушерки, фелдшери, лаборанти, лекари по дентална медицина. Допуска се гласуване и само за лечебно заведение.
 
Започва Национална кампания „Достойните лекари“ 2019

В платформата може да се види Топ 10 на най-номинираните здравни работници и лечебни заведения. Резултатите са временни, а окончателната подредба зависи от активността на пациентите. Победителите в инициативата ще бъдат обявени на 4 април.
 
Пет от медиците, събрали най-висок вот ще получат отличие „Достойните лекари“. Тази година за пръв път пациентите ще отличат и болница, от чието медицинско обслужване са най-удовлетворени. Здравното заведение, получило най-много номинации ще се окичи с приз „Болница на 2019 година“.
 
Инициативата „Достойните лекари“ е на „Фаркол“АД. Целта на проекта е здравните работници да получат обществено признание за своя труд и професионализъм, както и да се утвърди авторитета на лекарската професия.