/ netinfo
Числата за Валери Симеонов
99646
Числата за Валери Симеонов
  • Числата за Валери Симеонов
В социалния, според нумерологията месец ноември, обществените процеси, стартирали през октомври ще ексалират. Силата на обществената енергия ще бъде умножена.

Има вероятност гражданското недеволство да достигне своя пик. Това прогнозира в началото на месеца в рубриката на Жени Гайтанджиева "Ла Малена" нумерологът Маргарита Васил - Стаматова. 

Галъп: Повечето българи смятат, че Валери Симеонов трябва да подаде оставка

Тя обобщи ноември месец като време за равносметка, време за духовни задачи, но и период, в който липсата на морал и принципи ще бъдат своевременно наказвани. "С вибрация на числото 5, ноември е социален месец, в който ще има ревизия. Тя ще е тест за морала", твърди нумерологът.

"Бъдете с повишено внимание и гледайте да изпълнявате 10-те Божии заповеди, защото ноември е един от най-важните месеци през цялата година. Може да ви преобърне. 15-ти ноември ще бъде критичен ден", каза още Маргарита Стаматова. 

Точно за този ноември обаче тя прогнозира, че ще има страдание. "Волята на обществото през ноември ще е още по-силна и категорична и всеки, който не е вършил това, което трябва и е вървял срещу обществените канони и изисквания, сега ще трябва да понесе последствията си", допълни тя.

За какво да внимаваме и как обществената енергия може да преобърне нещата, чуйте в звуковия файл от нумеролога Маргарита Стаматова: