В личния си профил в социалните мрежи Методи Гергов позира с пистолети и мачете.
В личния си профил в социалните мрежи Методи Гергов позира с пистолети и мачете. / netinfo
„Отдавна превъртял съм последното ниво”, казва 26-годишния Методи
Бивш затворник принудил мъж от Свети Влас да напише собственоръчно списък на наркопласьорите в региона, сам да го предаде в полицията, като с опрян в главата пистолет, го заплашил с убийство, ако не изпълни исканията. Екшънът не свършил с това нападателят принудил жертвата си да постави презерватив върху вибратор, а след това да прави фалацио на фалоса.

Това става ясно от разследването срещу 26-годишния Методи Гергов от Свети Влас, който днес бе доведен под конвой в Бургаския окръжен съд. Методи, който е със солидно криминално досие, е задържан за престъплението през януари т.г. и оттогава е в ареста с обвинение по чл. 143 от НК- за принуда. Днес той настоя магистратите да го пуснат на свобода, но искането му бе отхвърлено.

Окръжният съд остави задържания под стража.
Снимка: Дарик-Бургас

Извън съдебната зала, Методи демонстрира завидно самочувствие. Пред репортерите се похвали, че е пребил в ареста мъжа, който на 9 май т.г. нападна жена на автобусна спирка в Бургас, а след това настоя журналистите да „напишат една добра дума за него”.

Репортерска проверка на „Дарик”- Бургас установи, че освен в криминалните хроники, задържаният се подвизава активно и в социалните мрежи. В селфи позира въоръжен с пистолет, мачете, масета и гол до кръста с разпятие, като фотосите са придружени от текстове в мерена реч: "Морето ти говори, аз ще ти превеждам. Глава не навеждам...”, пише той. В друг пост, отново реди рими: „Ало, полицията ли е.. Идвам за вас... Н...а са чак във Влас”. В заключение обобщава: „Отдавна превъртял съм последното ниво”.