Балъков и „акулите”  се готвят за победа в  морското дерби
Балъков и „акулите” се готвят за победа в морското дерби / netinfo

От пет седмици се подготвяме за този мач. Ще го изиграем хомогенно, компактно и без емоции, за да можем да спечелим трите точки – заяви старши треньорът на Черноморец Бургас Красимир Балъков два дни преди дербито срещу варненския „Черно море”.


Мениджърът на „акулите” призна, че е впечатлен от съперниците си и ги определи като сериозен отбор, който трудно допуска голове във вратата си. Балъков си пожела в срещата да вземе участие асът на гостите Александър Александров, за да стане част от спектакъла за зрителите в първия домакински мач в Бургас.

"Черноморец" е много по-силен отбор от миналата година и ако първенството се провежда честно и коректно, ще постигнем много по-добро класиране - коментира Красимир Балъков, но категорично отказа да заблуждава феновете с нереалистични обещания.


Изпълнителният директор Фреди Бобич представи пред медиите трите последни попълнения Георги Чиликов, Мартин Тошев и Матиас Мориц, от които се очаква да разрешат успешно головия дефицит от предното първенство.


На брифинга стана ясно, че в следващите три години генерален спонсор на „Черноморец” ще е дигиталната телевизия от най-ново поколение „Куатро”