Ръководството на Вихрен призова феновете за по-голяма подкрепа
Ръководството на Вихрен призова феновете за по-голяма подкрепа / netinfo

Ръководството на Вихрен призова привържениците на „гладиаторите” за по-голяма подкрепа по време на мачовете на отбора. В събота санданчани домакинстват на Марек. Двубоят е от 18.00 ч.

„Тази игра е предназначена за феновете и всички в отбора правим и невъзможното, за да зарадваме привържениците на Вихрен. Надяваме се в бъдеще на по-голяма посещаемост и подкрепа от трибуните. Наистина, феновете са обидени, тъй като Вихрен в момента играе в „Б” група, но именно и с подкрепа от трибуните ще можем още следващия сезон да се завърнем в елита. Призоваваме всички обичащи отбора да са в събота на стадиона и да поддържат тима до последната минута на мача с Марек. Публиката на Вихрен е доказала, че може да е много темпераментна и вярна и дано отново почувстваме това", заявиха от ръководството на санданчани.

Отборът на Вихрен проведе днес тренировка и възстановяване, след което треньорът на гладиаторите Филип Филиопв събра играчите на лагер преди мача с Марек. До срещата с дупничани футболистите ще са на лагер в хотел "Перун".

Вихрен ще излезе със самочувствие срещу Марек след победното 3:1 над Видима-Раковски и на всяка цена ще преследва успеха за постигане на крайната цел - завръщане в "А" група, съобщава сайтът на клуба.

Аут от мача в събота са трайно контузените Явор Генчев, който е с болки в кръста и защитникът Мариян Станчев, който пък се възстановява от опереция на кръстни вързки на коляното. В състава след изтърпяно наказание се завръща халфът Владо Кабранов.