/ Снимка: Пресцентър
ГЕРБ е готова над 90% с потенциалните кандидати за кметове на общини за местните избори догодина, заяви Цветан Цветанов в Благоевград.
 
Ще има доста изненади за БСП, тъй като много от техните управници вече виждат, че това не е партията, която смятат, че трябва да ги представлява и да работят за нея, каза още заяви заместник-председателят на ГЕРБ.

Барометър България: Кабинетът „Борисов“ излъчва стабилност

По думите му, ГЕРБ прави свои проучвания, които показват преднина пред БСП с поне 4 процента. Цветанов официално обяви, че новият общински лидер на ГЕРБ в Благоевград е областният управител Бисер Михайлов

Алфа рисърч: ГЕРБ губи от вътрешните скандали, БСП - от антиевропейската си реторика

"Това решение сме го обмисляли година и половина. Искаме промяна, която да даде допълнителен импулс на местната организация. Към Йордан Андонов нямам възражения, но когато искаш да направиш една структура по-жива, трябва да търсиш промяна, която ще доведе до по-добри резултати. Бисер Михайлов натрупа опит, работи добре с всички кметове по един и същи начин", подчерта Цветанов.

„Афис“: Политическа апатия, повече аполитични и негласуващи българи

На въпрос Атанас Камбитов ли ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кмет на Благоевград, Цветанов отговори лаконично: "Благоевград трябва просто да не мисли за друга кандидатура, освен за Атанас Камбитов, който би трябвало да бъде кандидат за кмет".