/ iStock/Getty Images
От 12:00 часа днес на Полигона в село Полковник Серафимово "Колите на Смолян“ правят благотворително шоу в помощ на 2-годишната Кристин от Смолян, която е в Индия и чака за трансплантация на сърце, съобщиха организаторите.

"Нека за пореден път докажем, че родопчани сме хора с огромни сърца винаги готови да помогнем“, призовават инициаторите на идеята.

Всеки желаещ ще има възможност да се повози благотворително на една от колите срещу заплащане. На място ще се продават вода, сладки и солени отново благотворително за Кристин. На входа ще Ви очаква нашият главен организатор със благотворителната кутия, и всеки желаещ да помогне ще има възможност да го направи според своите възможности.

На видимо място ще бъдат разположени още две бели кутии за дарения, като след приключване на събитието заедно ще преброим събраната сума. Парите ще бъдат преведени по сметка в понеделник.



Ако до момента не сте присъствали на полигона - при задаване на "Хотел Ермавец" в google maps ще дойдете на правилното място

За тези от Вас които искат да помогнат по банков път:

Банка: UniCredit Bulbank

IBAN: BG73UNCR70001524812469

BIC: UNCRBGSF

Получател: Иванжелина Терзиева

Основание: Дарение за Кристин Терзиева
Агенция "Фокус"