/ Тодор Самунев - Фото студио
"Ще бъда кмет на всички жители на община Ракитово", заяви при встъпването си в длъжност новоизбраният кмет на Общината Георги Холянов, след като положи клетва и получи удостоверение от председателя на Общинската избирателна комисия Стоянка Гинчева.

Тодор Самунев - Фото студио

Той е новият кмет на родопската община, след като на частичните кметски избори на 3 юли тази година получи подкрепата на 2516 избиратели. съобщиха от Общината. Георги Холянов благодари за огромната подкрепа на екипа си, на семейството си и на всички граждани и пое ангажимент да работи за благоденствието на трите населени места - Ракитово, Костандово и Дорково.

Кой е новият кмет на Община Ракитово

ВрИД кметът на община Ракитово Цанко Молов връчи на Холянов огърлицата от Националното сдружение на общините - символ на местното самоуправление и ключа на града и му пожела успех.

Тодор Самунев - Фото студио

Председателят на Общински съвет Нина Димова поздрави новоизбрания кмет Георги Холянов и му пожела да работи ползотворно и отговорно да ръководи община Ракитово в интерес на гражданите.

Димова изказа думи на благодарност към кмета, човека и общественика Костадин Холянов, който, за съжаление, вече не е между живите, за постигнатото през 7-те години на управление.

Тя благодари и на временно изпълняващия длъжността „кмет“ Цанко Молов за съвместната им работа в дух на разбирателство, сътрудничество и взаимно доверие в интерес на гражданите на Ракитово, Костандово и Дорково.

Тодор Самунев - Фото студио

„Сигурен съм, че ще намирате общ език и разбирателство с общинските съветници“, обърна се в приветствието си към новия кмет и областният управител на Пазарджик Андрей Гечев.

„Тук живеят прекрасни и отговорни хора, затова трябва да работите с търпение - за благото на община Ракитово“, допълни областният управител. В заседателната зала на тържествената сесия за встъпване в длъжност на кмета Георги Холянов бяха дошли всички общински съветници и много граждани, които пожелаха здраве и успехи на новоизбрания кмет.