Рапърът Шон Кумс направи зрелищен подарък на майка си, с който не пропусна да се похвали
Рапърът Шон Кумс направи зрелищен подарък на майка си, с който не пропусна да се похвали / Gulliver/Getty Images
Ако някой знае как да празнува със стил, то това е Шон "Диди" Кумс. Рапърът, продуцент и предприемач е подарил луксозен черен автомобил "Бентли" и 1 милион долара на майка си по случай 80-ия й рожден ден, пише сайтът на сп. "Пийпъл".

В публикация в Инстаграм, посветена на юбилея, Диди нарича майка си богиня и кралица и й засвидетелства вечната си любов и признателност.
Признателният син отбелязва, че съществува на този свята и е това, което е днес, благодарение единствено на "тази богиня".

Диди е качил в социалната мрежа снимка на майка си, която изглежда зашеметяващо за възрастта си.

"Съществувам единствено благодарение на тази прекрасна, трудолюбива, любяща, забавна, винаги казваща истината, неподправена и абсолютно удивителна черна богиня и кралица. Честит 80-и рожден ден на най-добрата майка на света. Ще те обичам вечно. И да, това наистина е тя, без филтри, без монтаж. Честит рожден ден, мамо Кумс", гласи придружаващият фотографията текст.

Диди посвещава на майка си още публикации и снимки, наричайки я също героиня и несравнима, и се определя като късметлия заради това, че до себе си има човек като нея.

Освен юбилея на майка си, Диди отбелязва и 14-ия рожден ден на своите "прекрасни, мили и сладки" близначки Джеси и Дилайла.

Източник: БТА