/ iStock/Getty Images
Продавачка на пазар в Белград нокаутира полицай при опит за изземване на контрабандни стоки, съобщава електронното издание на сръбския вестник Kurir, цитирано от Агенция "Фокус".

От редакцията споделят видео, на което се вижда как ядосаната продавачка удря полицейския служител – Алиса Меметович, след което бяга. По-късно обаче е била заловена и откарана в ареста, а пострадалата – в болница.



„Бруталната атака е извършена малко преди обяд. Кадри, публикувани в социалните медии, доказват, че Алис е била пребита на пазара, докато изпълнявала служебния си дълг“, пише изданието.

Недоволен чужденец нападна продавачка във варненски мол

„Полицаят и неговите колеги обикаляха пазара. Продавачката имаше куфар, пълен с неща, които планираше да продаде. Инцидентът беше предшестван от спор между двете, тъй като Алис настояваше да й вземе нелегалните стоки. Продавачката се опита да избяга, но Алис взе куфара и нещата от него изпопадаха“, разказват очевидци.

Четирима души нападнаха полицаи след сигнал за нарушаване на тишината

„Двете започнаха да се бутат. В един момент ядосаната жена удари юмрук на Алис в главата. Полицаят падна на земята и продавачката хукна, но полицията скоро я арестува. Алис остана на земята, а шокираните хора, които дойдоха на пазара, се опитаха да й помогнат“, допълват свидетелите.
Агенция "Фокус"