Джон Маккейн обеща да се бори за промяната на САЩ
Джон Маккейн обеща да се бори за промяната на САЩ / netinfo

Кандидатът за президент на Републиканската партия Джон Маккейн обеща да се бори за промяната на САЩ. В речта си пред делегатите на републиканците той разкритикува собствената си партия за това, че е изгубила доверието на американците през последните осем години заради корупционни скандали и фанатична политика.

„Идва краят на статуквото!”, заяви Маккейн.

Световните агенции коментират, че речта на Джон Маккейн, с която той прие номинацията си за кандидат-президент на републиканците, много напомня изказванията на неговия опонент Барак Обама.

72-годишният сенатор от Аризона заяви, че може да предизвика тази промяна, за която говори неговият съперник.

„Ще се боря, за да съм сигурен, че всеки американец има причина да благодари на Бога, както аз му благодаря, че е горд гражданин на най-великата държава на света. С упорита работа, силна вяра, малко смелост великите дела са винаги постижими. Борете се с мен!”, каза Джон Маккейн.

Маккейн заяви още, че мрази войната и няма да допусне американските семейства да загубят своите обичани хора заради нея. Кандидат-президентът на републиканците обеща да работи за създаването на добри отношения с Русия, за да не се връща светът към Студената война.