Жеан Карлос изгоря за четири мача
Жеан Карлос изгоря за четири мача / netinfo
Футболистът на Левски Жеан Карлос е със спрени състезателни права за четири срещи. Това реши Дисциплинарната комисия към БФС, която обяви решенията си след 4-тия кръг в шампионата.

Причината за тежкото наказание е вторият пореден червен картон, който бразилецът получава в мач на дублиращия отбор на „сините”.

Наказанието важи и за мачовете в А група, така че Емил Велев ще трябва да се лиши от услугите на „кариоката”.

Сред решенията на дисципа правят впечатление и множеството наказания за отбора на Сливен.

Ето и всички решения на Дисциплинарната комисия за 4-тия кръг:

А група

С предупреждения: 49 състезатели
С лишаване от състезателни права:
Андрей Руменов Стоев ПФК"Пирин-Бг" 1 мач 300 лева
Димитър Петров Воденичаров ПФК"Спартак" -Вн 1 мач 400 лева

ПО ДОКЛАД

Спират се състезателните права на състезателя на ПФК ”Славия” Славчо Георгиевски, ДК изисква видеозапис от срещата ОФК”Сливен” – ПФК”Славия”.

За неспазване на наказанието “лишаване от правото да изпълнява функции от името на ФК” , ДК на основание чл.34, ал. 3, наказва Драголюб Симонович – спортно- технически директор на ОФК ”Сливен 2000” с глоба в размер на 1000 лева.

За извършени нарушения по време на срещата, ДК на основание чл.34, ал. 1,т. 3 - наказва Драголюб Симонович – спортно- технически директор на ОФК ”Сливен 2000” с лишаване от правото да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба 500 лева..

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал. 1, т. 4, б. А - ДК наказва ОФК "Сливен 2000" с парична глоба в размер на 1000 лева .

За извършени нарушения по време на срещата, ДК на основание чл.34, ал. 1, т.6, наказва Георги Дерменджиев– ст. треньор на ОФК ”Сливен 2000” с лишаване от правото да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба 500 лева.

За оспорване на съдийско решение , на основание чл.34, ал. 1, т.3 и , ДК наказва Николай Донев – пом. треньор на ПФК ”Славия” с лишаване от правото да изпълнява функции от името на отбора за 1 срещи и глоба 500 лева.

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал. 1, т. 4, б. А - ДК наказва ПФК "Локомотив" Пд с парична глоба в размер на 1000 лева .

Западна Б група

С предупреждения - 40 състезатели
С лишаване от състезателни права:
Александър Росенов Горанов ПФК"Марек" 1 мач 150 лева
Виктор Атанасов Михайлов ФК"Ком- Миньор"-Б 1 мач 200 лева

ПО ДОКЛАД

За извършени нарушения по време на срещата, ДК на основание чл.22, ал. 1, буква И, колона 4, наказва Виктор Михайлов - състезател на ПФК ”Ком Миньор” Бер. с лишаване от състезателни права за 2 срещи и глоба 200 лева.
4 - и кръг

Източна Б група

С предупреждения – 30 състезатели
С лишаване от състезателни права:
Георги Емилов Станчев ПФК"Калиакра" 1 мач 250 лева

ПО ДОКЛАД

За оспорване на съдийско решение, на основание чл.34, ал. 1, т.3, ДК наказва Димитър Димитров – ст. треньор на ПФК ”П. Волов” Шн с лишаване от правото да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба 250 лева.

Дублираща група

С предупреждения - 40 състезатели
С лишаване от състезателни права:
Жеан Карлос Салес Бемвиндо ПФК"Левски" 4 мача
Стефан Костадинов Костадинов ПФК"Пирин-Бг" 1 мач
Пламен Станиславов Ненов ПФК"Беласица" 2 мача
Адриан Пламенов Кирилов ПФК"Миньор" -Пк 1 мач

ПО ДОКЛАД

За извършени нарушения по време на срещата, ДК на основание чл.22, ал. 1, буква М, колона 4, наказва Стефан Костадинов Костадинов– състезател на ПФК ”Пирин Бг” Бг. с лишаване от състезателни права за 1 среща.

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал. 1, т. 4, б. А – и във връзка с чл. 42, ал. 2 и 3, ДК наказва ПФК ”Пирин Бг” Бг с парична глоба в размер на 50 лева .