Видич под въпрос и за мача с Челси
Видич под въпрос и за мача с Челси / netinfo
Бранителят на Манчестър Юнайтед Неманя Видич е под въпрос за ключовия двубой с Челси, който може да се окаже решаващ в борбата за титлата в Англия, заради стомашен вирус.

Именно заради този проблем защитникът бе оставен извън състава при снощното равенството 0:0 с Барселона в първата полуфинална среща между двата тима от Шампионската лига.

„Неманя не бе хапвал нищо в продължение на 36 часа”, заяви мениджърът на „червените дяволисър Алекс Фъргюсън и добави, „Не мисля, че ще е готов за събота, за съжаление, това е ситуацията на този етап.”

„Изпита много силни болки в стомаха, за това го пратихме в болница”, обясни пред „BBC Sport” още шотландският спец.

Фърги разкри, че Видич е бил под наблюдение до късно през нощта във вторник. В сряда през деня е дал признаци, че може и да вземе участие в мача с Барса, но в крайна сметка преди самата среща не е бил напълно готов за игра.

„Когато се прибра в хотела пое много течности, а днес яде малко супа. Това ни дава някакви, макар и минимални надежди, че може и да се възстанови за събота. Той отчаяно иска да влезе в игра, а за нас ще бъде голям бонус, ако наистина успее да се вдигне”, добави още сър Алекс.

В отсъствието на Видич централната двойка бранители на Манчестър Юнайтед е формирана от Рио Фърдинанд и Уес Браун.