Видич: Можем да вземем трите срещи до края
Видич: Можем да вземем трите срещи до края / netinfo
Бранителят на Манчестър Юнайтед Неманя Видич изрази вярата си, че неговият тим може да спечели следващите три кръг в първенството и да спечели титлата във Висшата лига.

Играчите на сър Алекс Фъргюсън биха сложили край на надеждите на Челси за първото място в Англия, ако вземат трите точки от „сините” в събота. Кампанията за „червените дяволи” приключва с два мача срещу Уигън и Уест хем.

„Остават ни три срещи до края на сезона в Англия, мисля, че сме способни да ги вземем – все пак искаме да бъдем шампиони”, започна Видич, който коментира и вчерашното разочароващо равенство 1:1 с Блекбърн.

„Гостуването на този отбор е винаги трудно. Инкасирахме гол, но след това не загубихме вяра, че можем да го върнем, дори че можем да спечелим и мача”, продължи бранителят.

„Постарахме се, не се представихме на върха на възможностите си, но все пак и равният е добър резултат, предвид обстоятелствата. Много важна точка”, каза още Видич.

„Трябва да мислим само за победа срещу Челси. Знам, че те нямат загуба на своя стадион вече около 100 мача, но рекордите все трябва да спрат някога”, завърши Неманя Видич.