В Англия потвърдиха: Цената на Тунчев е 800 хил. паунда
В Англия потвърдиха: Цената на Тунчев е 800 хил. паунда / netinfo
Капитанът на ЦСКА Александър Тунчев ще подпише с Лестър този уикенд, съобщават медиите на Острова. Местното издание „This Is Leicestershire” потвърждава предварителната информация, че цената, която още постъпи като трансферна сума в ЦСКА е 800 хиляди паунда или малко над 1 милион евро.

Според изданието медицинските прегледи и всички допълнителни процедури по преминаването на Тунчев в Лестър е трябвало да бъдат приключени още вчера, но проблеми с полетите са забавили защитника.

Клубът, в чиито редици се подвизава още Радостин Кишишев, ще играе през следващия сезон в Първа лига, която е третата по йерархия лига в професионалния футбол на Англия, но собственикът Милан Мандарич е поставил 3-годишен план, като след изтичането му тимът трябва да се върне в елита.

„Ние ще сме като Манчестър Юнайтед в тази дивизия. Всеки ще иска да ни победи. Надявам се, че ще направим добър старт, но ако това не се случи, ще трябва да имаме търпението и да дадем на треньора и новите футболисти шанс”, сподели собственикът.