Сър Алекс: Жалко, че не остава един мач до края на Висшата лига
Сър Алекс: Жалко, че не остава един мач до края на Висшата лига / netinfo
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън остана много доволен от вчерашната победа с 4:0 над Астън Вила, като добави, че се радва от енергията, която са показали неговите момчета.

„Мисля, че показахме много енергия вчера”, каза Фърги. „Това ме радва изключително много, имайки предвид, че голяма част от играчите имаха задължения с националните си отбори.”

„Още миналата седмицата казах, че момчетата ми са достигнали висок връх в представянето си, а срещу Астън Вила тази тенденция явно продължи”, коментира още шотландският спец.

„Знам, че играчите осъзнават, че става дума за борба до самия край на първенството, както и това, че ни трябва постоянство. Всички искат да покажат най-доброто, на което са способни. Това, че играем като домакини винаги ни помага. Победите в последните два мача, над Ливърпул и Астън Вила, определено много силни тимове, са добър знак за нас”, продължи сър Алекс.

„Все още не се чувстваме близо до титлата. Остават ни шест мача до края на първенството, на нас ни се иска да беше само един. Въпреки всичко мисля, че сме доста уверени във възможностите си, а това винаги е много полезно, особено по това време на годината”, завърши мениджърът на Манчестър Юнайтед.