Сър Алекс доволен от победата над Пайрътс
Сър Алекс доволен от победата над Пайрътс / netinfo
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън остана много доволен от работата, която неговите играчи свършиха при победата с 1:0 над Орландо Пайрътс, като добави, че очаква Лий Мартин и Крис Ийгълс да докажат, колко струват.

„Мисля, че през първата част се представихме доста добре, но през втората играта бе изравнена, за което трябва да се отдаде кредит на Орландо”, заяви Фърги след срещата.

„Мачът бе труден, но такива срещи ще ни помогнат да върнем формата и скоростта на играта ни за началото на новия сезон”, продължи шотландецът.

„Не искам от играчите си да са напълно готови на този етап от подготовката. Трябват ми на 100 процента за първия мач от новата кампания във Висшата лига през август”, посочи спецът.

„Мисля, че през първото полувреме Крис и Лий се представиха отлично, но, както и целият тим, се поумориха малко и загубиха концентрация. Имат талант, но нямат опит. Въобще не мисля за състава като цяло в момента, тъй като има да се завръщат много от основните ми играчи. Така че на този етап съм много доволен от показаното от момчетата”, каза още мениджърът на Манчестър Юнайтед.