Стойчо: Все още в ЦСКА не се работи по лятната селекция
Стойчо: Все още в ЦСКА не се работи по лятната селекция / netinfo
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов обяви преди тренировката на тима, че в клуба още не са започнали работа по лятната селекция, въпреки обявяването в някои медии от страна на Александър Томов, че вече са набелязани и наблюдавани 6-7 имена.

„Аз, както и моите помощници не знаем за никакви набелязани имена. Нищо не сме гледали, все още не сме се събирали с останалите хора от ръководството да говорим за лятната селекция, да кажа от играчи на какви постове имам нужда. Единствено имам информация за бразилеца който се чака да пристигне на двуседмични проби – Таянан, вероятно ще организираме и една контрола заради него. Така, че работата по селекцията не е започнала”.

Младенов обяви, че още снощи е забравен мачът срещу Берое и вече се мисли за предстоящия срещу Локомотив Пд. „Те са сериозен отбор, с история. Есента имахме проблеми с част от предишното им ръководство, надявам се сега да ги нямаме. Не че се притеснявам от нещо, но договорите са затова, за да се спазват” – заяви треньора, визирайки тримата преотстъпени от Борисовата градина играчи Стойко Сакалиев, Александър Бранеков и Иван Иванов.

„Хубавото е, че от мач на мач играем все по-разкрепостено и атрактивно, за радост на критиците ни. Вярно, все още трудно вкарваме, но създаваме много положение във всеки един от двубоите напоследък. Вървим по правилен път”.

Треньорът на лидера в „А” група, заяви че в момента единствения проблемен състезател е холандеца Куиод Ланзаат, който е контузен и ще отсъства от тренировките още 3-4 дни.