Ясни часовете на мачовете от 6-и до 10-и кръг в Германия
Ясни часовете на мачовете от 6-и до 10-и кръг в Германия / netinfo
Професионалната футболна лига на Германия определи часовете на мачовете от шестия до десетия кръг в Бундеслигата. Бохум и Айнтрах Франкфурт откриват поредния етап от немското първенство в петък вечерта, мачът започва в 20.30 часа местно време, като „синьо-белите” са домакини.

Енерги Котбус със Станислав Ангелов и Димитър Рангелов в редиците си приема Волфсбург, а Чавдар Янков и неговият Хановер – Байер Леверкузен. Благой Георгиев и Дуисбург играят срещу Ханза в Рощок.

Седмият кръг ще се проведе на 25-и и 26-и септември, т.е. във вторник и сряда. Тогава Шалке пътува за Дуисбург, за да се изправи срещу местния тим и Благо. Пелето и Рангелов имат много тежка задача – отборът от Котбус ще играе на „Алианц Арена” срещу супер звездите на Байерн. Чак и съотборниците му заминават за Билефелд, за да се опитат да отмъкнат три точки на третите в класирането Арминия.

Осмият етап в Бундеслигата ще изправи един срещу друг бившите халфове на Славия – Янков и Георгиев. Ангелов и Рангелов играят с Айнтрахт.

Хановер гостува на шампиона Щутгарт в деветия кръг. Тогава възпитаниците на Петрик Зандер ще изминат краткото разстояние от Котбус до Берлин. Благо си остава у дома, но играе с Вердер.

Баварското дреби ще се състои в деветия етап. Тогава на „Алианц Арена” ще гостува носителят на Купата на Германия – Нюрнберг.

Поредният български сблъсък в първата дивизия на Бундесрепубликата е на19-и октомври. Тогава Ангелов и Рангелов играят с Благо на „Щадион ам Фройндшафт”. Хановер пък е домакин на Волфсбург.

Всички мачове от Германия можете да видите тук.