Пребиха футболист на Чавдар Бяла Слатина
Пребиха футболист на Чавдар Бяла Слатина / netinfo
Защитникът на Чавдар Бяла Слатина Георги Петков е бил пребит в апартамента си, съобщи самият пострадал в ефира на Канал 3.

По думите на защитника побойниците са били капитанът на Чавдар и негов съотборник Николай Николов, както и още едно лице.

В събота от дома на Петков е бил откраднат лаптоп, а според показанията на Петков в полицията, в апартамента му са влизали единствено Николай Николов и неговият приятел.

„Не обвинявам капитана Николай Николов, защото с него бяхме заедно на терена, а неговият приятел. Вчера двамата отново нахлуха в апартамента ми и започнаха да ме бият”, коментира Георги Петков.

Вицепрезидентът на Чавдар Харалампи Петков, който е баща на Николай Николов, коментира случая за Гонг: „В събота е станала кражба на два лаптопа от апартамента на бития Гошко Петков. Откраднати са компютрите на Петков и неговия съквартирант. Полицията си работи по случая. Побоят няма нищо общо с това, което са споменали в Канал 3, че става въпрос за претенции на футболиста за неизплатени премии и заплати.”

Чуйте цялото интервю в прикачения аудио файл!