Пенев: Ще има санкции
Пенев: Ще има санкции / netinfo

Наставникът на ЦСКА Димитър Пенев бе видимо недоволен от представянето на своите футболисти въпреки победата с 2:1 над Локомотив Пловдив в 1/16 финал от турнира за Купата на България. Стратега бе категоричен, че ще наложи индивидуални санкции на някои от футболистите си.

„Не се получи добър мач за нас. Бях казал на моите футболисти , че отиваме на дузпи. Дори си бях отбелязал хората, които трябва да изпълняват наказателните удари. От доста футболисти не съм доволен. Видяхте Удоджи и още няколко, които не дават достатъчно от себе си”, заяви Пенев.

„Лично аз ще предложа на ръководството да бъдат санкционирани. Всички знаете, че ни предстоят тежки мачове до края на есенния дял. Поздравявам отбора на Локомотив Пловдив за себераздаването на техните футболисти. Ние играхме на 60% от възможностите си, а някои дори и под това. Все пак имахме достатъчно голови положения и естествено 2:1 3 добър резултат за нас, защото продължаваме”, допълни Пенев.

„Мога да дам единствено Янчев за пример, но за другите ще има санкции лично от мен. Беконо прави много грешки, но той е един от най-опитните ни играчи с оглед на останалите в отбора. Именно затова го предпочитам пред другите”, каза още Пенев.

От своя страна наставникът на Локомотив Пловдив заяви: „Мисля, че се получи добър мач с много емоции. Бих поздравил моите футболисти играха 120 минути повече от 1 час с по малко. С тази игра не трябва да се срамуваме от загубата.”